Logitech G danas predstavlja Logitech G Pro mehaničku gaming tipkovnicu.  Dizajnirana u suradnji s vrhunskim eSport sportašima, Pro mehanička gaming tipkovnica visokih performansi, a bez numeričkog dijela namjenski je rađena za profesionalna natjecanja. Tipkovnica dolazi s Logitech ekskluzivnim Romer-G™ mehaničkim tipkama, nudi 25 posto brži odaziv od standardnih mehaničkih tipkovnica te je dizajnirana s ciljem postizanja maksimalne učinkovitosti. Također, dolazi s odvojivim kablovima, što je čini lako prenosivom, te s prilagodljivom RGB rasvjetom i ugrađenom memorijom.

“eSport sportaši su vrlo izbirljivi i zahtjevni, a mi to volimo”, rekao je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni manager Logitech G. “Mi im dajemo pristup našim prototipovima i dozvoljavamo im da ih “rasture”. Rezultat toga je i Pro gaming tipkovnica s ultra-brzim tipkama, izdržljivom konstrukcijom i dizajnom bez numeričkog dijela, za jednostavno prenošenje. Ako igrate na pobjedu, ovo je tipkovnica za Vas.”

“Ovo je sjajna tipkovnica jer je mala, izdržljiva i bez numeričkog dijela. To mi ostavlja više prostora na stolu”, rekao je C9 Jake “Stewie2K” Yip. “Romer-G tipke su lijepe i tihe, te su iznimno udobne za tipkanje.”

Romer-G ključne tipke

Logitech ekskluzivne Romer-G mehaničke tipke izrađene su za prvorazrednu izvedbu, odaziv i izdržljivost, nudeći preciznost i brzinu. Uz kratki hod od 1.5 mm Romer-G tipke registriraju pritisak do 25 posto brže od standardnih mehaničkih tipki te su dizajnirane kako bi bile učinkovite.

Kompaktan, izdržljiv dizajn

Pro mehanička gaming tipkovnica dizajnirana je kompaktno bez numeričkog dijela, što je čini lako prenosivom za turnirska putovanja te ostavlja više prostora na stolu za kretanje mišem. Tipkovnica je pojačana čeličnom pločom u podlozi, dodajući stabilnost i čvrstoću. 

Odvojivi sustav kabela

Odvojivi Micro-USB priključak osigurava da se kabel neće slomiti na mjestu priključka za vrijeme kada se nosi u torbi. Trodijelni dizajn utičnice podržava jednostavnu, pouzdanu podatkovnu veze. 

Prilagodljiva RGB rasvjeta

Koristeći Logitech Gaming Software (LGS), igrači mogu odabrati i personalizirati svaku pojedinu tipku s više od 16,8 milijuna boja i spremiti uzorak rasvjete na ugrađenu memoriju, tako da je dostupna za korištenje na natjecanju. 

Cijena i dostupnost

Logitech G Pro mehanička gaming tipkovnica očekuje se da će biti dostupna početkom ožujka 2017. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.179,99 kn. Za više informacija, posjetite Logitechov blog  ili www.logitech.com

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *