Montiranje hladnjaka za procesor nerijetko je podosta napeto iskustvo, no u višem segmentu hladnjaka generalno nalazimo vrlo jednostavna i dobro promišljena rješenja. U nedavnoj recenziji Cryorig Universal R1 hladnjaka pohvalili smo sustav ugradnje koji je koncipiran na način da u se u potpunosti izbjegne ljudska pogreška prilikom montaže. Za projektirati takav sustav montiranja tvrtka jednostavno mora imati montažu kao prioritetni segment svog proizvoda, a odličan primjer ovakvog pristupa vidimo upravo u Cryorigu. O čemu se radi pročitajte u nastavku.


Cryorig hladnjaci su od sada još praktičniji za montažu

Cryorig je jedan od novijih proizvođača na tržištu procesorskih hladnjaka, ventilatora i ostale rashladne opreme za osobna računala. Usprkos tome, svakim svojim proizvodom teže uvesti inovaciju koja korisniku olakšava eksploataciju takvog hladnjaka, uz održavanje vrhunskih performansi. Uz enormno velike i učinkovite hladnjake tvrtka nudi i one kompaktnijih dimenzija, pogodne za ugradnju u ITX sustave. Cryorig C7 i M9 linija hladnjaka za procesore iz tog je razloga favorizirana od strane PC entuzijasta koji traže hladnjak kompaktnih dimenzija, ali s adekvatnom rashladnom moći.

Povratne informacije dobivene upravo od ovih entuzijasta Cryorig je iskoristio za osmišljavanje novih dijelova za montažu kompaktnih hladnjaka na minijaturne matične ploče. Cryorig C7 i M9 hladnjaci od sada dolaze i s novim podloškama za montažu koje omogućuju ugradnju bez korištenja potporne pločice sa stražnje strane matične ploče. Nove podloške su kompatibilne s postojećim paketom za montiranje i zapravo zamjenjuju kompletni sklop potporne pločice. Ukoliko ste već vlasnik Cryorig C7 ili M9 hladnjaka, imate pravo na jedan set podloški, do kojeg možete doći direktnim upitom na službeni mail potpore. Pripremite registracijski broj proizvoda, potpunu adresu primatelja i telefonski broj. Cryorig će vam se u najkraćem mogućem roku javiti i isporučiti nove podloške. U videu ispod možete vidjeti rješenje o kojem se radi:

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *