Svega nekoliko sati nakon što smo saznali za nove WoW detalje, očekuje nas još jedna najava iz Blizzarda. Naime, sve ono što se zadnjih nekoliko mjeseci putem foruma, reddit threadova i Discorda nagađalo u vezi nove Hearthstone ekspanzije, sada se obistinilo. U osmom mjesecu nas čeka sljedeća po redu ekspanzija, ima Lich King tematiku i zove se „Knights of the Frozen Throne“, a evo i što donosi…


Kao i Journey to Un’goro, nova ekspanzija sa sobom donijet će 135 novih karata

Uz novu ekspanziju dolazi i nova vrsta karte – Hero karta! Svaka klasa dobit će svoju Death Knight Hero kartu koja će pretvoriti početnog heroja u Death Knighta (nešto kao karta Lord Jaraxxus), odraditi svoj Battlecry efekt, dati nešto armora i promijeniti početni Hero Power. Novi keyword koji izlazi uz ekspanziju je Lifesteal koji kaže da kada napravite damage s kartom koja ima Lifesteal, sav taj damage vraća se vama kao health. Takav efekt već smo vidjeli na karti Wickerflame Burnbristle. Uz novi keyword i vrstu karte, ekspanzija bi se trebala fokusirati i na Deathrattle minione.

Kao što je obećano početkom godine, nova ekspanzija donosi i osam Single-player free-to-play misija za sve igrače, a nakon što se sve misije odrade, igrači će biti nagrađeni s tri Knights of the Frozen Throne packa! Rješavanjem Prologue misije igrači će u kolekciju dodati i random Legendary Death Knight Hero kartu. Zadnji boss u ovim misijama bit će sam Lich King pa su sve to razlozi zašto bi igrače trebale zanimati ove misije.

Lick King dolazi u Hearthstone u kolovozu, a kada točno, ne zna se

Trenutno traje double gold event u Hearthstoneu pa je upravo sada odlična prilika da krenete skupljati golde i proširite kolekciju novim kartama ako ne planirate davati novce na ekspanziju. Pre-order za 50 packova uz card back za 49,99 $ već je sada moguć na Battle.net Storeu, a uskoro će ta opcija biti dodana i u igru.

Autor: Vlado Flinčec

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *