Bit ćemo iskreni s vama, malo nam je dosta No Man’s Sky vijesti. Ako malo pomnije promotrite bilo koji veći portal koji se bavi igraćom industrijom u zadnja par dana ima po nekoliko vijesti o toj igri. Jest da je pokupila sav ovogodišnji hype i da svi pričaju o njoj, a uz to je sad konačno i izašla, no postoje i druge stvari o kojima možemo diskutirati. Kako bilo, pridružit ćemo se ovom nabrijanom vlaku i obavijestiti vas o događanjima u tom šarenom svemiru.PlayStation 4 verzija za No Man’s Sky dostupna za igranje

Otprilike dva tjedna prije izlaska ove igre, počele su kružiti informacije da PS4 i PC verzije No Man’s Skyja neće izaći istog dana. To se obistinilo, budući da je Hello Games odlučio (zasad) pomaknuti izlazak one računalne na 12. kolovoza, a vlasnici Sonyjeve najnovije konzole uživaju u igri već par dana.

Budući da je igra dosta opsežna, većina kritičara još nije dala svoje sudove nego imaju “recenzije u tijeku”, ali se zato izjasnio Jim Sterling i dao igri samo 5/10. Ono što je bitno za No Man’s Sky je da to jednostavno nije igra za svakog. Većina igrača se nabrijala na nju, iako možda inače ne igraju ovaj tip igara – survival s menadžmentom resursa i istraživanjem i to još u kampanji za jednog igrača.

PS4 verzija navodno ima nekih problema, a razvojni tim je rekao da se oni događaju zato što nisu očekivali toliko velik broj igrača, što je poprilično naivno od njih jer apsolutno svi koji imalo čitaju o igrama znaju za No Man’s Sky. Problemi će se s vremenom riješiti, kritičari će dati svoje ocjene, a PC igrači će se moći baciti na istraživanje sutra te podijeliti svoja mišljenja (ako ne dođe do odgode). Ispod teksta se nalazi trailer za PS4 verziju, a detalje o igri potražite ovdje. Ako prije kupovine želite vidjeti kako to izgleda, možete na Twitch.tvu potražiti kakav stream i procijeniti da li je No Man’s Sky nešto što vas zanima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *