No Man’s Sky dobio novu veliku nadogradnju

Mnogi će se složiti kako je No Man’s Sky bilo jedno od, ako ne i najveće razočaranje u igraćem svijetu prošle godine. Razvojni tim Hello Games prošao je kroz nekoliko kontroverzi koja uključuje i tužbu za lažno oglašavanje jer im konačan proizvod nije izgledao onako kako su ga reklamirali. Strasti su se od tada malo smirile, razvojni tim je nastavio s radom na igri, a nedavno je izdao veliku novu nadogradnju koju je pratila i jedna manja koja je ubacila par stvari koje su igrači zatražili.


Path Finder nadogradnja za No Man’s Sky donosi velike promjene

Glavna promjena koju ova nova nadogradnja donosi je mogućnost korištenja vozila na planetima na koje sletite. Do sada ste morali sve obavljati u letjelici ili pješke, a istraživanje je moguće sada obavljati i u terenskim vozilima. Kada je nadogradnja tek izašla, razvojni tim je zamislio da su oni dostupni samo na planetu za kojeg odlučite da je vaš dom. Manja zakrpa koja je izašla to je ispravila i sada možete pozvati svoje vozilo na svaki planet koji odlučite istražiti.

Od drugih stvari tu je mogućnost dijeljenja baza s ostalim igračima online, mogućnost posjedovanja više svemirskih brodova odjednom, implementacija novih trgovaca, više mogućnosti za izgradnju baze, novi mod koji je zamišljen za one koji vole izazove jer jednom nakon što umru moraju krenuti ispočetka i novi mod za fotografe i one koji se tako osjećaju.

Cijeli popis promjena i stvari koje su implementirane zbilja je velik, a ako želite sve detalje o njima možete ih pronaći na službenim stranicama ili u video obliku ispod teksta. Zbog ove nadogradnje No Man’s Sky je na Steamu u zadnje vrijeme dobio malo bolje ocjene, ali sigurno će trebati još vremena i nadogradnji da se to promijeni. Nadamo se da Hello Games neće tako skoro odustati od igre i da će igrači s vremenom dobiti sve ono što su od igre htjeli.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *