Indie avantura Night in the Woods imala je poprilično uspješnu Kickstarter kampanju krajem 2013. godine. Kao što to biva s takvim slučajevima kada razvojni tim dobije mnogo više prihoda nego što su očekivali, Infinite Fallu se dogodilo isto. Povećanje opsega projekta, veće ambicije i dodavanje više stvari od početnog plana za posljedicu imaju odgode, pa će tako Night in the Woods umjesto krajem 2015. svjetlo dana konačno ugledati krajem veljače ove godine.


Nakon više odgoda, Night in the Woods stiže idućeg mjeseca

Ova avantura prati mačku Mae koja se nakon nekoliko neuspješnih godina na fakultetu odluči vratiti u svoj rodni gradić. Stvari naravno nisu onakve kakve su nekad bile, pa će se Mae morati više potruditi kako bi uspostavila odnose sa svojim starim prijateljima koji su sada drugačiji. Uz to, nešto se misteriozno počinje događati u gradu Possum Springs što ćete sami morati otkriti. Igra je usmjerena na istraživanje, priču i razvoj likova, pa onima koji vole takve stvari vjerojatno zvuči veoma privlačno.

Vijest o novom datumu izlaska stigla je putem Twitter stranice igre, a on glasi 21. veljače. Night in the Woods trebao je izaći 10. siječnja, ali je sredinom prosinca razvojni tim odlučio pomaknuti datum izlaska u veljaču. Obrazloženje je tada bilo da je sve u redu, ali kako se radi o malom timu i igra im izlazi istovremeno na više platformi treba im više vremena da sve prođe glatko.

Očito je da su sada konačno došli do stadija kad to mogu napraviti, a nadamo se da neće biti potrebe još jednom pomicati datum izlaska. Night in the Woods stiže na PC i PlayStation 4, a ispod teksta možete vidjeti kako će igra izgledati u pokretu. Za više informacija možete pogledati Kickstarter stranice ovog projekta ili službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *