Igrači u Japanu i oni koji su se dočepali te verzije igre uživaju u akcijskom RPG-u imena NieR: Automata od 23. veljače. Ova igra smještena u serijalu Drakengard prati robotsku junakinju YoRHa No. 2 Model B, odnosno jednostavnije 2B u njenim avanturama koje se odvijaju nekoliko tisuća godina nakon završetka originalnog NieRa (točnije nakon četvrtog završetka). Iako je Square Enix okolišao s datumom izlaska PC verzije, ona stiže puno ranije nego što su mnogi mislili.


PC verzija NieR: Automate stiže za dva tjedna

Mnogi PC igrači su mislili kako će morati pričekati koji mjesec prije nego što će moći uskočiti u svijet NieR: Automate, ali na svu sreću razmak između izlaska PlayStation 4 i računalne verzije je u našoj regiji samo tjedan dana. Nova igra Platinum Gamesa za PS4 izlazi 10. ožujka, a PC verzija će na Steamu izaći 17. ožujka.

Priča novog NieRa glasi otprilike ovako – mehanička bića s drugog planeta su potjerala čovječanstvo sa Zemlje. U posljednjem pokušaju pridobivanja našeg planeta vođe otpora odlučile su poslati androide koji će uništiti osvajače. Zbog toga je u punom jeku rat između mehaničkih bića i androida, a on bi mogao otkriti davno zaboravljenu istinu o svijetu.

Oni kritičari koji su se uspjeli dočepati igre ranije izuzetno su zadovoljni igrom – trenutno je objavljeno sedam recenzija, a njihova prosječna ocjena iznosi 93/100. Vidjet ćemo uskoro kako što će ostali reći, a do tada možete pogledati kako izgleda gameplay. Ako vas zanima nešto drugo vezano uz igru posjetite službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *