Ako nešto ne volimo u online pucačinama, to su prejaka ili pak preslaba oružja, što i sam Valve zna, ali očito je mislio da će prednosti novog R8 revolvera, predstavljenog prije koji dan u sklopu Winter Update patcha, proći nezamijećeno od strane profesionalne ekipe. Na kraju smo dobili očekivano – promjena specifikacija već tri dana nakon službenog izlaska. No, ekipa i dalje negoduje.


Revolveru R8 nedostaje balans koji ostatak arsenala ima

Početna šteta od 115 HP-a smanjena je na 86 HP-a, a osim toga potrebno je znatno više da se revolver reloada, punih 0.4 sekunde. Isto tako je i spread oružja proširen, što je donekle smanjilo val negativnih komentara na raznim online boardovima.  Ekipa s Reddita već nekoliko dana za redom razglaba oko činjenice da je, čak i nakon ovog updatea, Revolver R8 i dalje loš izbor. Nedostaje mu balans koji ostatak arsenala ima, te “nije prikladan za kompetetivno igranje”. Valve se složio s početnom strkom i bukom, zato su tako brzo i reagirali, no očito je kako će revolver R8 ostati unutar igre, a jedino od promjena što možemo očekivati su daljnji tweakovi kako bi se “pogodio” gore spomenuti balans.

Podsjetimo, isti proces prošao je CZ75a, kao i M4A1-S, na što je Valve unaprijed upozorio ekipu na službenom blogu. Ukoliko još uvijek niste imali prilike vidjeti spomenuti revolver u akciji, video u prilogu:

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *