Od kada se prvi puta pojavio na tržištu, ne tako daleke 2012. godine, Need for Speed: Most Wanted ušao je u top ljestvice kao najbolji NFS do tada, uživajući u slavi zahvaljujući brojnim pozitivnim kritikama i općenito visokim ocjenama od strane Metacritic i raznih drugih medija. Iako je igra uživala u određenoj dozi popularnosti među novijim igračima, oni tvrdokorni fanovi je nisu pretjerano dobro prihvatili, prvenstveno zbog izostavljanja određenih tuning aspekata, kao što su custom boje, zajedno s konkretniijm personaliziranjem, što je oduvijek bio glavni adut NFS igara. Igra je svojevremeno bila reboot pod okriljem Criterion gamesa te ujedno i zadnji njihov rad na NFS serijalu, što je u jednu ruku u nadolazećim godinama dovelo do pada prodaje i rezultiralo mnogim akcijama poput ove današnje – o čemu se točno radi?

Need for Speed Most Wanted besplatan je isključivo putem Origina

Danas, skoro četiri godine kasnije, Electronic Arts nam putem svoje Origin platforme pruža mogućnost besplatnog skidanja i igranja Most Wanteda za PC u sklopu “On The House” akcije. Ista akcija je već neko vrijeme aktualna i osim Most Wanteda, nudi i hrpu drugih naslova, a plan iza nje je taj da se Steamu proba oduzeti dio tržišnog kolača. U konačnici, to se neće dogoditi, no uvijek je pametno držati jedan account negdje u pozadini za ovakve situacije gdje se AAA naslovi daju potpuno besplatno. Uostalom, Origin nije ni toliko loša platforma. Ljudi je uglavnom hejtaju zbog samog Electronic Artsa koji stoji iza nje.

Iako nema toliko opcija za tuning, Most Wanted je i dalje odlična igra. Gledajući unazad, 2012. godina nije bila tako daleko i MW nam se još uvijek iz nekog razloga čini “svježim” i vrlo igrivim. Činjenica da je naslov sada potpuno besplatan samo nam daje razlog više da ga dodamo svojoj kolekciji. Need for Speed Most Wanted besplatno preuzmite ovdje: Most Wanted Standard Edition on Origin

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *