Diablo III prošlog je mjeseca napunio pet godina, dok je ekspanzija Reaper of Souls izašla prije više od tri godine. U to vrijeme je taj RPG doživio razne promjene, no već se neko vrijeme igrači nemaju baš čemu vraćati. Sezone, odnosno Seasons kako im je izvorno ime, nemaju osim manjih dodataka novog sadržaja, a svaka tri mjeseca kretati ispočetka i “farmati” nije toliko napeto kad ste prošli kroz taj proces nekoliko puta. Blizzard je na svojoj Blizzcon konferenciji prošle godine najavio kako rade na ubacivanju Necromancer klase koja prema novim informacijama izlazi idućeg tjedna, a možda će to udahnuti barem malo života u igru.


U paketu s novom klasom nalaze se i neki kozmetički dodaci

Na službenim stranicama koje sadrže sve informacije vezane uz Diablo osvanuli su detalji o nadolazećoj novoj-staroj klasi. Necromancer je mnogim igračima bio drag u Diablu II, pa nije bilo nekog negodovanja kada je razvojni tim objavio kako će upravo on, zajedno sa ženskom verzijom, biti ubačen u Diablo III.

Kod same najave koja je stigla za vrijeme prezentacije na Blizzconu u kojoj se slavila 20. obljetnica serijala, Blizzard nije točno znao kako će klasa biti implementirana u igru ni kada. Nešto manje od pola godine nakon toga je razvojni tim odlučio vidjeti što igrači misle te najprije putem zatvorenog beta testiranja te kasnije otvorene bete kroz Public Test Realm vidjeti koje su kombinacije itema prejake i balansirati ih i vidjeti kakvi će Set Itemi biti.

Testiranju je sada došao kraj i svi zainteresirani igrači će na PC-u, Xboxu One i PlayStationu 4 idućeg tjedna moći kupiti ono što je Blizzard nazvao Rise of the Necromancer. Od utorka 27. lipnja putem Blizzardove trgovine će uz Necromancer klasu po cijeni od 14,99 eura biti moguće kupiti još i ljubimca, krila, dva dodatna mjesta za stvaranje novih likova, dva “stash taba” i još nekolicinu kozmetičkih dodataka.

Uz ovo stiže i besplatna nadogradnja koja će u igru ubaciti Challenge Riftove koji omogućuju igračima da uđu u Rift kojeg je već neki drugi igrač riješio i vide mogu li ga oni u istom ili kraćem roku odraditi, a posebnost je da morate to napraviti s istom klasom i opremom koje je osoba koristila. Ispod teksta možete pogledati setove opreme koje će Necromancer imati, a ako imate kakva pitanja o svemu tome razvojni je tim pripremio odgovore.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *