Nakon najnovijeg Resident Evil filma, bilo je govora kako je to zadnji nastavak u dugoj i uspješnoj franšizi zombi filmova adaptiranih iz popularnih igara. No, čini se kako nas Hollywood i dalje može ugodno iznenaditi, pa tako najnovije vijesti navode kako Resident Evil: The Final Chapter ipak nije tako konačan kao što naslov daje naslutiti.


Resident Evil se vraća u kina, no što je s Milom?

Mišljenja oko Resident Evil filmova su podijeljena, kako među gamerima, tako i među onima koji jednostavno vole sjesti pred ekran. Neki smatraju kako su filmovi oskvrnuli igraći serijal, neki navode kako su samo određeni nastavci dobri, dok neki uživaju u svakom nastavku i žele još. Mi definitivno spadamo u potonju grupu, pa je za nas vijest o nastavku serijala dobra, iako se čini da će biti dosta izmjena.

Za početak, priča se navodno neće nastaviti gdje je The Final Chapter stao već će krenuti iznova. Bar tako tvrdi Martin Moszkowicz, upravitelj Constantin Film studija koji je producirao dosadašnje Resident Evil filmove – Moszkowicz je na Cannes Film Festivalu potvrdio kako će sljedeći film biti reboot te kako se zasad planira šest nastavaka.

I dok je prisutnost istog studija obećavajuća, čini se kako novi filmovi možda neće imati Milu Jovović – znanu kao Milla Jovovich od strane naših američkih kolega – u glavnoj ulozi. Glavni razlog tome se navodi moguće odstupanje redatelja Paul W.S. Andersona, koji je dosad nadgledao četiri od šest filmova te je u braku s Milom. Ne znamo za vas, no mi se nadamo kako će budući nastavci ipak ubaciti glumicu koja je s vremenom postala ikona ne samo Resident Evil filmova već i čitave franšize.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *