Ovog se vikenda održao novi PSX, odnosno PlayStation Experience – dva dana proslave svega što ima veze uz Sonyjeve igraće konzole. Otvaranje konferencije započelo je s najavom nove kampanje za jedno igrača u Naughty Dogovoj igri Uncharted 4: A Thief’s End, prikazane su brojne igre, a kao šećer na kraju prikazan je prvi trailer za još jednu igru na kojoj radi upravo Naughty Dog i koju mnogi nisu očekivali, The Last of Us Part II.


Glavnu riječ u The Last of Us Part II ima Ellie

Iako se mnogi slažu da je originalni The Last of Us završio točno kako je trebao i da je jedna od rijetkih igara kojoj ne treba nastavak, publika nije skrivala svoju erupciju oduševljenja na konferenciji, kao ni ljudi na internetu. U traileru se pojavljuju “junaci” iz prve igre, Ellie i Joel, a par dana nakon toga dobili smo nešto više informacija o tom projektu.

Radnja se odvija pet godina nakon završetka originala, a ovog ćete puta upravljati s Ellie. Režiser Neil Druckman je rekao da su proveli nekoliko godina razmatrajući ideje za nastavak te da su zamalo odustali, ali su ipak uspjeli naći priču koju prati emocionalno putovanje voljenih protagonista.

Razvoj projekta je još uvijek tek u povojima, ali razvojni tim više nije mogao čekati da podijele tu radosnu vijest s ljubiteljima tog brutalnog post-apokaliptičnog svijeta. Obećali su kako će nove informacije podijeliti u nadolazećim mjesecima te kako je najbolje pratiti službene Naughty Dogove stranice za sve one koji žele biti u toku. Ispod teksta možete pogledati trailer, a ako ste zainteresirani pratite službeni Twitter i Facebook za sve novosti.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *