Portali Droid.hr i Gamer.hr došli su do točke kada trebaju ozbiljne, marljive i kvalitetne suradnike. Razlog tome je konstantan rast koji se ne može održati bez dobrih autora, stoga smo odlučili krenuti u potragu za plaćenim suradnicima. Konkretno, tražimo troje ljudi koji bi bili spremni raditi part-time s nama te istovremeno učiti, razvijati svoje sposobnosti i doprinositi cjelokupnom timu.

Gamer.hr


Kome dajemo prednost?

Za početak, tražimo entuzijaste koji prate industriju i koji imaju već prethodnog iskustva u pisanju ili držanju portala, a zatim prednost dajemo ljudima koji:

  • Posjeduju jednu od current gen konzola i/ili jače računalo
  • Posjeduju jedan od novijih Android uređaja, neovisno bio mobitel ili tablet
  • Imaju iskustva s pisanjem recenzija i znaju se služit WordPressom, gramatika je izuzetno bitna
  • Prate sve bitnije tech i gaming portale
  • Po mogućnosti da si lociran u okolici Zagreba zbog pressica i dostave testnih uređaja.

Naravno, ne ograničavamo se isključivo na ljude s gornjim opisom, svi smo mi u jednom trenu bili neiskusni, stoga smo spremni uložiti naše vrijeme i resurse u ljude koji su van Zagreba i koji trebaju dodatnu edukaciju s naše strane.

Budite spremni na testni period

Ne, nećemo te iskorištavati da dobijemo besplatne tekstove, ali moramo se uvjeriti da si upravo ti osoba na koju nam se isplati utrošiti vrijeme i resurse. Testni period može iznositi tjedan dana pa sve do mjesec dana, ovisno o tvom iskustvu i sposobnostima.

Što dobijete zauzvrat

  • Službeno prijenosno računalo Lenovo T410 (Core i5/4gb RAM/HDD)
  • Autorski ugovor na 30 kuna po kartici teksta (od 10 do 20 članaka mjesečno)
  • Ovisno o portalu koji ti je u interesu, imamo hrpu gadgeta i review unita pa sve do besplatnih igara, kao autor svemu imaš pristup.
  • Odlaske na press evente raznih tech i gaming kompanija

Kako se prijaviti? Prijave su zatvorene

Pošalji svoj životopis zajedno s jednim primjerom teksta (neovisno bio starijeg datuma ili netom napisan) na admin@gamer.hr. U mailu se predstavi, napiši svoje interese unutar tech i gaming industrije i svakako navedi imaš li konzolu ili računalo.

Napomena: Zbog prijašnjih iskustava, osobe koje pošalju prekopirane/prepisane tekstove nećemo uopće uzimati u obzir.

Hvala svima na više nego odličnim prijavama. Natječaj je trajao puna tri tjedna, gdje je s današnjim datumom, 26.04.2016., zatvoren. Uvijek smo u potrazi za suradnicima tako da ukoliko ste propustili prvi natječaj, svakako pratite portal i naš službeni fanpage za novostima oko sljedećeg natječaja: https://www.facebook.com/gamer.hr/

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *