RollerCoaster Tycoon 2 je izašao još u 2002., te se od tad većina igrača premjestila na novije inačice ili jednostavno razvikane igre. No ne i Sebastian Brendgen, koji je nedavno objavio svoj RCT2 park na kojem je radio punih deset godina. Brendgen je obilježio otvaranje svog parka s Reddit threadom u kojem je odgovorio na mnoštvo pitanja.


Svo to vrijeme uloženo, a ne može se ni provozati

Uložiti deset godina u stvaranje virtualnog parka se čini suludo, posebno uzevši u obzir da gradnja pravog parka traje puno manje, no Brendgen nije dopustio da ga mišljenje javnosti obeshrabri. Gotovo svaki dan je radio na usavršavanju svog parka te pokušavao pobijediti ograničenja igre izdane prije 15 godina.

U svom threadu, Brendgen nije pretjerano duljio o razlozima već je samo naveo da je uživao u igrivosti RCT2. Većina parkova u ovoj igri je napravljeno kako bi se završio neki quest te kao rezultat izgledaju prilično nedovršeno. Ideja toga se očito nije svidjela Brendgenu, pa se bacio na stvaranje savršenog parka za svoje virtualne posjetitelje.

Prilikom završetka, park je imao prosjek od 8,000 AI posjetitelja te gotovo 500,000 njih unazad zadnjih deset godina, kao i 255 atrakcija.

Ako ste još u nevjerici, možda će vam stvari biti stavljene u perspektivu kad vam objasnimo kako je Brendgen Nijemac. Ovdje se ipak radi o naciji koja među najpopularnijim igrama ima različite simulatore, pa je gotovo očekivano da je autor parka odlučio provesti svoje vrijeme na nešto što mu daje prijeko potrebni osjećaj produktivnosti.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *