Kad je izašao Facebook post koji navodi kako Mass Effect: Andromeda ipak neće imati DLC-ove, ljubitelji serijala to nisu dobro primili te se post ubrzo proširio internetom. Iako se post na kraju ispostavio kao podmetačina, provjereni izvori su anonimno otkrili kako je post dobro pogodio te kako ME: Andromeda stvarno neće dobivati DLC sadržaj.


Jesu li pokoji loši dojmovi toliko utjecali na Bioware, ili se radi o nečem drugom?

Teško ćete naći gamera kojem je draga ideja DLC-a – većina na to gleda kao još jedan način da developeri od igrača uzmu novac za ono što je od početka trebalo biti dio igre. Ipak, ne možemo poreći kako su neki DLC-ovi opsežni, uzbudljivi i često među najupečatljivijim dijelovima igre.

Mass Effect serijal je poznat kao igra s nekim od najboljih DLC-ova, i svaka od DLC avantura je priča za sebe. Bilo je za očekivati kako će ME: Andromeda, baš kao i prošli nastavci, dobiti nekoliko DLC-ova, no sad se čini kako to neće biti slučaj.

Onima koji prate vijesti oko igre i kompanije koja ju razvija ipak možda neće biti iznenađeni ovim razvojem. Nakon nedovoljno dobrih reviewova, Bioware je znatno smanjio studio koji je radio na igri dok su se ostali premjestili na druge igre, što je mnogima reklo kako Bioware želi staviti Mass Effect: Andromeda iza sebe unatoč tome što je igra tek izašla.

Neki igrači vjeruju kako se Bioware previše maknuo od svojih gamerskih korijena i prepustio korporacijskoj orijentaciji još od ranijih nastavaka, a ovaj potez je, čini se, dao potvrdu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *