EA je za svaki Sims naslov koji je izašao u proteklih 15 godina izdavao pregršt ekspanzija, pa tako ni The Sims 4 nije dobio drugačiji tretman. Od izlaska igre početkom rujna 2014. godine EA i Maxis su izdali dvije ekspanzije, tri “game packa” i osam “stuff packova”, a za početak studenog najavili su novu veliku ekspanziju imena City Living koja će vaše virtualne Simljane upoznati sa životom u gradu.


The Sims 4 City Living donosi veliku količinu sadržaja

“City Living bit će jedan od najimpresivnijih dodataka kojeg smo ikad napravili. Dat će igračima mogućnost da istraže što će se dogoditi kada se Simljani iz predgrađa presele u grad. Tijekom protekle dvije godine Maxis je izdao više od 20 besplatnih nadogradnji i 13 paketa u kojima naši igrači mogu uživati i ponosimo se time što slušamo naše fanove te im stalno pružamo sadržaj koji im omogućuje da igraju The Sims 4 na nove i zanimljive načine”, rekla je producentica Lyndsay Pearson.

Ekspanzija šalje igrače u grad San Myshuno koji će vam podariti naporne i znatiželjne susjede i gazde, egzotične okuse i nove destinacije koje čekaju Simse iza ugla. U sklopu preseljenja u mali stan u zgradi, krenut ćete na dnu da biste na kraju završili u penthouseu. Moći ćete birati između novih karijera, živjeti u četiri različita susjedstva, uživati u uličnim festivalima i mučiti druge ljude u Karaoke barovima, a Simljani će kod kuće i vani uživati u novim aktivnostima poput igranja igara, oslikavanja murala i košarke.

The Sims 4 City Living izlazi 1. studenog za PC, a već sada su otvorene predbilježbe po cijeni od 39,99 eura. Ekspanzija će jednako toliko koštati i nakon što izađe, tako da vam se ne mora nigdje žuriti ako ste imali kupovinu na umu. Više detalja o njoj možete pronaći ovdje, a najavni trailer pogledati ispod teksta.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *