Akcijski RPG Victor Vran izašao je za PC prije nešto manje od dvije godine putem Steama. Igra je uz tipičnu hack and slash akciju kombinirala još i neke druge zanimljive mehanike među kojima su demonske moći i karte koje mijenjaju način na koji igrate. Do sada je Vran bio PC ekskluziva, a sada je razvojni tim Haemimont Games objavio kako je u pripremi nova verzija s kojom će igra doći na PlayStation 4 i Xbox One.


Nova verzija Victora Vrana po prvi put dovodi na konzole

Ime nove verzije igre je Victor Vran Overkill Edition koja će uključivati sve što je do sada bilo dostupno na PC-u uz dvije nove ekspanzije. Prva se zove Fractured Worlds i pratit će novo poglavlje u priči glavnog junaka igre, dok je drugoj dano ime Motörhead: Through the Ages koja je inspirirana “najglasnijim bendom na svijetu” i ima njihov potpuni blagoslov.

Oni koji već posjeduju igru na računalima neće morati kupovati ovu verziju igre, već će moći kupiti obje ekspanzije zasebno kada one izađu, a tu opciju će imati i konzolaši. Zanimljivo je da je Motörhead ekspanzija zamišljena još 2014. godine i sva tri člana benda su aktivno sudjelovala sa savjetima na dizajnu i razvoju. Nažalost, frontmen i pjevač Lemmy Kilmister je preminuo 28. prosinca 2015. godine, ali bit će zanimljivo vidjeti kako su zamislili da nešto inspirirano ovim žestokim bendom izgleda.

Zasad izdavač Wired Productions nije objavio kada ćemo se ove verzije RPG-a moći dočepati, kao ni cijenu po kojoj će se prodavati, ali pretpostavit ćemo da će zbog ekspanzija biti oko 40 eura. Kao što to priliči novim najavama, objavljen je i trailer kojeg možete pogledati ispod teksta, a za sve druge detalje posjetite službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *