Razvojni tim Firaxis, poznat po strateškim igrama, radi punom parom. Samo tri mjeseca nakon izlaska odličnog XCOM-a 2 od strane izdavača 2K stigla je najava nove igre u popularnom serijalu Civilization. Radi se o Civilizationu VI, a svi PC igrači moći će ga zaigrati već 21. listopada ove godine.


Civilization VI uz miroljubivog Gandhija, koji to vjerojatno neće bit

Objava je stigla uz proslavu 25. obljetnice ovog velikog serijala, a razvojni tim kaže kako će šestica igračima pružiti nove načine za interakciju sa svijetom, proširivanje svojeg carstva na mapi i unapređenja svoje kulture te suočiti ih s najuspješnijim vođama u povijesti.

Sid Meier’s Civilization VI stvoren je na čvrstim temeljima Civilization franšize, a uz to smo dodali pregršt novih i uzbudljivih elemenata. Vizualna prezentacija igre inspirirana je mapama i alatima iz razdoblja velikih geografskih otkrića te smo promijenili gameplay u nekoliko ključnih točaka poput proširivanja gradova i aktivnih istraživanja što od Sid Meier’s Civilization VI stvara potpuno novo iskustvo, dok istovremeno ostaje vjerno onome što čini ovaj serijal posebnim”, rekao glavni dizajner u Firaxisu, Ed Beach.

Nove mogućnosti koje je osim spomenutih izdvojio jesu dinamička diplomacija, mogućnost kombiniranja borbenih jedinica, poboljšan multiplayer i Civilization koji će odgovarati svim igračima – i veteranima i onima koji će to tek postati.

Svi oni koji se već sada vesele novom nastavku ovog serijala mogu se zaputiti na Steam i obaviti predbilježbe. Možete birati između dvije verzije: ona obična koja se prodaje po cijeni od 59,99 eura ili Digital Deluxe verzija koja osim igre uključuje posebni soundtrack za 25. obljetnicu serijala i pristup četiri DLC-a koji će izaći nakon same igre.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *