Serijal Dynasty Warriors će krajem veljače proslaviti dvadeset godina postojanja, a od prve igre koja je 1997. godine izašla za PlayStation stvari su se dosta promijenile. Izašlo je više od trideset igara – onih koje prate glavnu priču i spin-offa – a Koei Tecmo je sada na jednom događanju u Japanu službeno predstavio Dynasty Warriors 9.


Dynasty Warriors 9 imat će otvoren svijet

Osim prve igre u serijalu koja je bila borilačka, sve druge bile su taktičke akcijske igre u kojima igrač odabire lika i bori se protiv neprijatelja na levelima koji su inspirirani povijesnom knjigom Romani o tri kraljevstva. Ovog će puta svijet biti otvorenog tipa i zasad je jedini potvrđeni novi igrivi lik Zhou Cang koji se nalazi u spomenutoj knjizi.

Glasine koje još kruže je da razvojni tim želi s Dynasty Warriorsima 9 “ponovno oživjeti” serijal i stvoriti cijelu virtualnu Kinu na ogromnoj mapi po kojoj će se igrači moći kretati. Osim toga, bit će i gradova koji će se moći istražiti, a okruženja u kojima ćete se naći bit će više “vertikalna”. U konačnoj verziji bit će čak 83 lika iz Dynasty Warriors 8 Empires uz zasad neotkrivene nove likove.

Koei Tecmo je novi Dynasty Warriors najavio veoma kratkim trailerom kojeg možete pogledati ispod teksta, a kada točno stiže, na koje platforme i hoće li uopće doći na zapadno tržište još se ne zna. Sudeći po dosadašnjim izdanjima može se očekivati da će izaći za Sonyjevu konzolu, a nakon nekog vremena vjerojatno i PC. Više informacija o posljednjoj igri koja je izašla potražite ovdje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *