Razvojni tim Codemasters i izdavač Koch Media zajedno su objavili kako će igrači već za nekoliko mjeseci opet moći ući u virtualna vozila u novoj igri u serijalu DiRT. Puno ime ove trkaće igre je DiRT 4 i prema objavljenim informacija odvest će “strast i autentičnost reli vožnje na novu razinu”.


DiRT  4 je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One

Ono što je tim koji već gotovo dva desetljeća radi na trkaćim igrama pripremio za novu igru je sustav zvan “Your Stage”. Njime žele pružiti igračima alate za izradu reli rute koja njima odgovara te im dati opciju stvaranja gotovo neograničenog broja jedinstvenih staza na jednostavan način. Ovisno o tome koliko izazova tražite, takve staze možete i napraviti – iskusni igrači mogu birati teže i tehnički zahtjevne rute, dok početnici mogu odabrati nešto jednostavno dok ne počnu bolje voziti.

DiRT 4 će imati 50 licenciranih automobila, pet zemalja u kojima će igrači moći smišljati svoje staze (Australija, Španjolska, Švedska, Wales i američka savezna država Michigan), brojne izazove i modove, DiRT Academy koja će vas upoznati s tehnikama i vještinama kako biste postali bolji vozač, kompetitivni online modovi za natjecanje s drugim igračima i vjerno oštećenje vozila.

Izdavač i razvojni tim su odredili 9. lipanj za izlazak ove trkaće igre, a ona će izaći istovremeno za PC, Xbox One i PlayStation 4. Zasad je objavljen samo kratki najavni trailer bez gameplayja, ali sigurno će i to uskoro biti objavljeno. Do tada možete posjetiti službene stranice ili one na Steamu gdje ćete pronaći nešto više detalja o onome što će vas u ovoj igri dočekati.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *