Zadnjih nekoliko mjeseci proveli smo vrijedno pišući unutar naše Overwatch kategorije, gdje smo pokrili skoro sve što se moglo pokriti o ovom novom Blizzardovom hitu, a dobra strana je ta što upravo ovaj mjesec možemo prestati sa špekulacijama i krenuti pošteno s poslom! Od otvorene bete koja se odvija ovaj tjedan pa sve do službenog izlaska igre za tri tjedna, očito je kako je mjesec svibanj obilježen Blizzardom i novim Overwatchom! Iz tog razloga odlučili smo nagraditi naše fanove i čitatelje, gdje pet najsretnijih nagrađujemo s po jednim primjerkom igre Overwatch, neovisno o platformi.


Koja su pravila i kako do nagrade?

Nagradna igra odvijat će se na našem fanpageu Overwatch Adria, a za početak sve što trebate napraviti je lupiti like na page i strpiti se do nagradnih objava, koje idu jednom tjedno, počevši od sutra, utorak 03.05. Nagradne objave na Facebooku sadržavat će pitanje vezano uz Overwatch, a na vama je da odgovorite točno na pitanje i ostavite komentar s vašim odgovorom! Nagradna pitanja objavit će se jednom tjedno, sljedeće tri tjedna, što znači da vas čekaju tri nagradna pitanja.

Tri tjedna kasnije, na datum 27.5., napravit ćemo popis svih sudionika koji su na sva tri pitanja odgovorili točno, gdje zatim putem stranice Random.org budemo nasumično odabrali pet sretnih dobitnika! Kako se radi o digitalnoj distribuciji, država nije bitna, stoga nam se kolege iz susjednih zemalja mogu slobodno pridružiti.

U nastavku vam još jednom linkamo fanpage i usput želimo puno sreće u igri:


[Ažurirano na 27.05] Nagradna igra je završila, čestitke dobitnicima!

1000 komentara i nekoliko sati CTRL+F-anja kasnije, dobili smo pet sretnih dobitnika, koji će, nadamo se, uskoro odraditi svoj dio na domaćoj Overwatch sceni! Ekipi želimo sve najbolje, a za one koji nisu ovaj puta osvojili odmah unaprijed garantiramo da ovo nije zadnja nagradnjača 🙂 Pratite nas i dalje!

Dobitnici, javite se na Admin@Gamer.hr za detalje:

  1. Jovana Vidić
  2. Vanja Josić
  3. Kristina Klasnic
  4. Tin Borović
  5. Dario Malbašić

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *