Nakon nekoliko nastavaka s kojima je serijal Resident Evil odmakao od svojih horor korijena u akcijsko-pucačke vode Capcom je odlučio da je vrijeme za promjene. Resident Evil 7 će po prvi puta u povijesti serijala biti smješten u perspektivu iz prvog lica, a na veselje svih onih koji vole horore, bit će puno razloga za strah. Nakon završetka Tokyo Games Showa ovaj izdavač je otkrio više detalja o demo verziji igre, kao i o planovima za finalnu verziju.


Demo verzija Resident Evila 7 zasad samo na PS-u 4

Prvi demo za Resident Evil 7 izdan je nakon predstavljanja igre na ovogodišnjem sajmu E3. Imena Resident Evil 7 Teaser: Beginning Hour, ova probna verzija igre bila je dostupna samo vlasnicama PlayStationa 4 koji su ujedno i PlayStation Plus pretplatnici. Malo promijenjeni uvjeti vrijede i za nadograđeni demo koji igru pretvara u “Twilight” verziju – sada demo mogu preuzeti svi vlasnici PlayStationa 4. Ovaj demo proširuje igru i daje igračima mogućnost istraživanja veći dio misteriozne, napuštene vile.

Osim unaprijeđene verzije, Capcom je izdao novi trailer u kojem žele da se upoznamo s obitelji Baker. Nismo sigurni da bismo htjeli kušati ono što oni nude kao obrok, ali na žalost protagonist nije imao luksuz izbora.

Za kraj smo dobili nešto više informacija o Deluxe verziji Resident Evila 7 kojoj je zbog dodatnog sadržaja, u koje spada još jedna epizoda s pričom, dignuta cijena, pa će vas ta verzija igre koštati 89,99 eura. Svi oni koji su predbilježbu te verzije na PSN-u obavili prije ove objave dobit će nadogradnju besplatno.

Resident Evil 7 Biohazard izlazi 24. siječnja za PC, Xbox One, PlayStation 4 i PlayStation 4 Pro, a predbilježbe za PC i Xbox One verzije će se otvoriti uskoro. Ako malo više želite proučiti novu igru u serijalu Resident Evil posjetite službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *