Tek nedavno je na servisu koji nudi igre bez DRM zaštite poznatog kao GOG.com završila „monstruozna jesenska rasprodaja“, a s prvim danom u prosincu krenula je „monstruozna zimska rasprodaja“. Kao i ova prethodna, The Monstrous Winter Sale ima ogromnu ponudu igara na popustu, mogućnost prikupljanja XP-a za dobivanje besplatnih igara te nove ponude koje će se pojavljivati svakog dana.


Rasprodaja na GOG-u prva je u sezoni blagdanskih popusta

Sezona većeg trošenja novaca lagano kreće ili je nekima već krenula s Crnim petkom, a do kraja mjeseca se situacija neće smiriti. GOG.com je odlučio prvi krenuti s ponudama, vjerojatno da izbjegnu Valveovu veliku rasprodaju na Steamu koja svake godine započinje krajem prosinca i traje do početka nove godine.

Za početak ćemo spomenuti da sljedećih 48 sati (u vrijeme čitanja vjerojatno nekoliko sati manje) imate mogućnost besplatno zgrabiti kultni RPG Neverwinter Nights Diamond Edition. Sve što morate napraviti je imati korisnički račun i zaputiti se na službene stranice te preuzeti svoju kopiju.

Drugih ponuda ima previše da bismo svaku posebno pisali, pa ćemo izdvojiti neke od zanimljivijih ili boljih: GOTY verzija The Witchera 3 koja uključuje sve dodatke za 27,89 eura, krvava pucačina Shadow Warrior 2 za 27,89, SuperHot za 13,99 eura, Darkest Dungeon za 13,99 eura, Firewatch za 11,19 eura, FTL Advanced Edition za 2,39 eura, Wasteland 2 Director’s Cut za 14,89 eura, This War of Mine za 3,79 eura i Downwell za 1,39 eura.

Ako vam ništa od toga ne zvuči privlačno, ima mnogih drugih paketa i igara, a najbolje je da cijelu ponudu istražite sami. Ovdje možete pročitati službenu objavu koju je GOG postavio na svoje stranice, a rasprodaja će trajati do 11. prosinca što bi trebalo biti dovoljno vremena da razmislite želite li nešto kupiti ili ne.

gog rasprodaja

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *