Modovi za PC igre znaju biti stvarno zapanjujući, no rijetko koja igra se može pohvaliti modom koji dodaje čitavu fakciju koja u nikojem pogledu ne zabušava naspram onih od strane developera. Eastern Loong mod za Red Alert 3 je već neko vrijeme takav mod, a onima koji još igraju ovu upečatljivu igru bit će drago čuti da mod uskoro stiže u engleskoj verziji.


Strani igrači koji su dosad igrali na kineskom će uskoro moći u potpunosti uživati u modu

Kinezi očito nisu bili zadovoljni izostankom iz Red Alert 3, futuristične strategije s elementima komedije koja i danas slovi za jednu od popularnijih igri u žanru, te su dali sve od sebe da dokažu kako i oni imaju mjesto na bojnom polju.

Rezultat je bio Eastern Loong mod na kojem se radi već nekoliko godina i koji je tek nedavno dovršen. Mod dodaje Kinu kao jednu od mogućih fakcija, pored Saveznika, Sovjeta i Japana koje je u igru stavio EA. I dok se China new RTS MOD developer team pobrinuo da Eastern Loong bude kvalitetno napravljen, mod ima jedan problem za igrače izvan Kine – nije dostupan na engleskom jeziku.

To će se uskoro promijeniti, jer je razvojni tim najavio kako je Engleska verzija skoro gotova. Unatoč kineskom jeziku, strani igrači skidaju ovaj mod kako bi vidjeli što Kinezi imaju ponuditi jedinstvenoj RE3 borbi, a sigurni smo kako će dodatak engleskog učiniti mod još popularnijim. I dok će Kineska fakcija izbivati iz slavnih RE3 live-action scena s glumcima koji reprezentiraju klasične 3 fakcije, dodatak voice actora za svaki unit pokazuje posvećenost Kineskog razvojnog tima te, uz ostatak kvalitetnog sadržaja, čini ovaj mod nečim što bi trebalo zainteresirati svakog Red Alert 3 igrača.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *