Heo “Huni” Seung-hoon je koreanski Top-Laner koji prije dvije godine nije bio dovoljno dobar da upadne u profesionalnu koreansku ekipu. Šansu mu je dao europski FNATIC, a on im je srdačno uzvratio s dva prva mjesta u domaćim natjecanjima. Omjer pobjeda i poraza im je bio 31:5. Nakon toga, Huni se na godinu dana skrasio u Sjeverno Americi gdje je postigao slične rezultate s Immortalsima. U obje ekipe Huni je bio glavni carry igrač i izgleda kako se to itekako isplatilo u ovoj, transferima krcatoj, ludoj off sezoni.


Sezona još nije ni počela, no SKT je već sada favorit

Nakon što su u srijedu objavili da će im novi Jungler biti Wang-ho “Peanut” Han iz rivalskih Rox Tigersa, SKT je danas objavio da je Huni novi član SKT T1 organizacije. Prva postava im trenutačno izgleda zastrašujuće, a svaki igrač je zasigurno među najboljima na svijetu na pozicijima koje igraju. SKT je jedina organizacija koja je osvojila više od jednog, a ukupno tri World Championshipa, a ”početna postava” u 2017. bi trebala izgledati ovako:

  • Top: Heo ”Huni” Seung-hoon
  • Jungle: Wang-ho ”Peanut’‘ Han
  • Mid: Lee “Faker” Sang-hyeok
  • Bae “Bang” Jun-sik
  • Lee “Wolf” Jae-wan

Huni je, kao član FNATIC-a, prije godinu i pol dana pružio jedan od boljih LoL mečeva upravo protiv SKT-a, gdje su barem na trenutak doveli koreansku dominaciju u pitanje. SKT je na kraju pobjedio ”za dlaku”, rezultatom 3-2, a u videu ispod možete pogledati kako je to otprilike izgledalo.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *