Nakon silnih odgoda, male količine informacija, šutnje od strane razvojnog tima i odlaženja nekih članova iz BioWarea dobili smo konačni, ali i dalje još uvijek samo okvirni datum izlaska nove igre u odličnom sci-fi serijalu Mass Effect. Potvrdio ga je BioWareov general manager Aaryn Flynn, a igra nam stiže početkom 2017. godine.


Nema više Sheparda, vrijeme je za nove junake

Svi oni koji su odigrali trilogiju Mass Effect sigurno su se vezali za svoju verziju najboljeg zapovjednika u svemiru, Sheparda. Jeste li odabrali muškog ili ženskog lika, krenuli Paragon ili Renegade putem, koga ste sa sobom vodili na misije, sigurno ste stvorili lijepa sjećanja, ali u Mass Effect: Andromedi ćete se morati vezati za nekog drugog.

Iako se o kraju posljednjeg Mass Effecta raspravljalo nadugo i naširoko, Bioware je zaključio Shepardovo poglavlje te ćemo se tako u novoj igri družiti s novom postavom likova. Flynn je u svojoj objavi podijelio malo više detalja o tome što možemo očekivati od igre:

“S Mass Effect: Andromedom naš tim u BioWareu istražuje koliko mogu pogurati ovu omiljenu franšizu. Da, gradimo ono što svi najviše volimo u Mass Effectu – odlične priče, likove i zabavnu borbu iz trećeg lica – i vodimo ih s nama na ekspediciju prema Andromedi. No, osim toga smo veoma uzbuđeni radi novih stvari i načina na koje ćete uživati u Mass Effect igri.”

Nove stvari koje spominje jesu veća sloboda, novi i nepoznati svjetovi te mnogo impresivniji izgled igre uz Frostbite Engine. Zbog svega ovog razvojni tim je procijenio kako im treba više vremena za pružanje najboljeg mogućeg igraćeg iskustva, a kako napreduje razvoj prikazat će nam 12. lipnja na konferenciji EA Play.

Mass Effect: Andromeda

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *