Nekoliko dana prije održavanja godišnje proslave svijeta Mass Effecta koja se zove N7 Day, BioWare je objavio novi kratak trailer u kojem je otkriveno nešto novih detalja za četvrtu igru smještenu u tom univerzumu. Do sada se znalo kako će se radnja Mass Effect: Andromede održavati nakon originalne trilogije, a to je potvrđeno upravo ovim trailerom.


Mass Effect: Andromeda se odvija 600 godina nakon trilogije

U originalnoj trilogiji je čovječanstvo nakon otkrivanja Mass Effect pogona završilo po cijeloj galaksiji, a u Andromedi se većina populacije iz zasad neobjašnjenih razloga vratila u sustav Sol. Na red je opet došao pokušaj traženja budućnosti van Mliječne staze, a BioWare poziva sve zainteresirane da se priključe Andromeda inicijativi.

Iako zvuči veoma uzbudljivo, zasad se radi samo o ostavljanju e-mail adrese za Mass Effect Insider putem kojeg ćete dobivati sve nove informacije o igri koje BioWare objavi. Nove informacije stižu 7. studenoga upravo na spomenuti N7 Day kojeg je razvojni tim, prikladno, odredio za propisnu prezentaciju nove igre.

Trailer kojeg je razvojni tim pripremio prikazuje brata i sestru Ryder, koji su protagonisti nove igre, kako stoje na mjesecu prije odlaska u nove avanture, a glas kojeg čujete je njihov otac. Veselimo se novim informacijama i jedva čekamo opet zakoračiti u bogati sci-fi svijet Mass Effecta, a ako ne dođe do daljnjih odgoda (iako je EA rekao da su spremni, ako opet bude potrebno, odgoditi igru i do pet mjeseci) Andromedu ćemo zaigrati krajem ožujka 2017. na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *