Marvel filmovi su zadovoljavajući, no sigurno ste tu i tamo poželjeli biti dio vrtoglave akcije koju svaki od nastavaka pruža, a možda ste čak i htjeli bacati ofucane one-linere dok udarate neprijatelja. Nova kolaboracija između Marvel studija te Sanzaru i Oculus tvrtki će po prvi put donijeti mogućnost uzimanja uloge jednog od popularnih filmskih likova.


Da, znamo da Hulk smasha, ali ipak ostanite u stolici kako ne bi razbili pokućstvo

Fanovi Marvel stripova će se napokon moći pridružiti akciji zahvaljujući Marvelovoj suradnji s Oculusom. Podsjećamo vas, Oculus je jedan od prvih VR setova stavljenih na tržište te ga mnogi smatraju sinonimnim s virtual reality avanturama u igrama.

Čini se da Marvel shvaća promociju ove igre ozbiljno, te je trailer otkriven na D23 prezentaciji pokazao neke od visokobudžetnih efekata na koje smo navikli u Avengers filmovima. Zasad se zna da će Marvel Powers United VR omogućiti igračima uskakivanje u tri uloge: zelena zvijer zvana Hulk, Rocket Raccoon iz Guardians of the Galaxy filmova te Captain Marvel. Iz trailera je očito kako će igra uključivati klasične elemente pucačine, no i melee combat koji je i dalje prilično nov u virtualnoj stvarnosti.

Službena objava također navodi da će igrači moći birati između više od deset različitih likova iz Marvel stripova, te će svaki od njih imati vlastiti sistem borbe s kojim ćete se morati upoznati. Nije tajna da VR dosad nije bio primljen ni blizu onoliko dobro koliko su se odgovorne tvrtke nadale, a prvi dojam za Marvel Powers United VR nam govori kako bi ovo mogla biti jedna od igara koja će promijeniti percepciju javnosti.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *