Dugo očekivana Mafia 3 napokon je vani, no nažalost cijeli launch nije završio onako kako se većina fanova nadala. Dok se s jedne strane 2K Games trudi sve potencijalne fanove upoznati s činjenicom da je igra vani (PR tekstovi iskaču na sve strane, svaki veći strani grad oblijepljen je promotivnim materijalima, većina novinara je dobila igre na recu..) s druge strane imate PC gamere koji su ostali s onim gorkim okusom u ustima. Naime, nova Mafia 3 ne samo da ima problema s AI-em, već je i lockana na 30 FPS-a…


Update se sprema, no ovakve stvari, pogotovo u 2016. godini, se ne bi trebale događati

2K Games je već službeno objavio neku svojevrsnu ispriku PC ekipi, koja je ujedno otišla na sve medije s review primjercima, ali nekako smo dobili dojam da se ovakav flop, kod AAA naslova, ne bi trebao događati, pogotovo ne direktno pri početku prodaje. Zbog spomenutih propusta je igra u ovih nekoliko dana skupila nešto više od 700 negativnih recenzija na Steamu, tako da vam u ovom trenu savjetujemo da ignorirate plaćene medije i pratite dojmove korisnika, sve dok se igra ne usavrši.

Dok se developeri nadaju izbaciti patch za FPS lock već ovog vikenda, od strane Stemovih korisnika vidimo još hrpu drugih problema koje prate jednu od igara koja je trebala obilježiti 2016. godinu. U jednu ruku nas je ovo podsjetilo na ovogodišnji DOOM, koji se također nije pretjerano proslavio. Vrijedi li nova Mafia 3 50€ u ovom trenu? Ne baš.

Za slučaj da niste pratili YouTube u zadnjih 24h, imamo jedan smiješan rant za vas:

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *