U e-sportu se danas vrti ogroman novac, kao zadnji primjer navest ćemo ScreaM-ov transfer u Titan za €150.000. Još su veći iznosi u pitanju kada je riječ o kupovanju čitavih timova, a zadnji primjer takvog je Team Impulse, popularan i uspješan League of Legends tim s plasmanom na svjetsko prvenstvo koje će se održati iduće godine. Imate viška love? Čini se kao dobra prilika…

Team Impulse


Ekipa je skupila već više od 50 ponuda, cijena za sada nije poznata

Kao što to biva s uspješnim timovima, menadžera će lako naći. Team Impulse je u kratkom roku dobio više od 50 ponuda, s tim da se još ne znaju točni podaci o cijeni (moguće je da će ta informacija ostati u strogoj tajnosti). Prvi hintovi vezani za prodaju pojavili su se još u rujnu, no konačna odluka je pala tek prošli tjedan. Članovi tima se očito žele čim prije upoznati s novim menadžerom jer ih čeka gusta sezona u 2016. godini.

“Idealno bi bilo da vlasništvo nad timom pripadne lokalnom investitoru. Trenutačno smo u procesu pregovora i nadamo se javnosti predstaviti strateški povoljan rezultat čim prije.” – rekao je Team Impulse-ov agent za odnose s javnošću.

Kontaktirano je preko 100 potencijalnih investitora, ali obzirom da se ipak radi o velikom transferu, potrebno je određeno vrijeme da se obje strane zadovolje. Za više informacija posjetite službenu stranicu organizacije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *