LoL ekipa rejoice, jutros je u opticaj pušten novi patch pod brojem 7.9., koji nam donosi promjene na tri tank championa, kao i Rift Heraldu. Dok s jedne strane jedva čekamo da uhvatimo Heralda, s druge strane se veselimo konačnom padu assassina, a detalje saznajte u nastavku!

Zac, Sejuani i Maokai napokon su dobili dugo očekivane promjene

Svakih pola godine Riot nas ponovno iznenadi, a nakon prošlog velikog pre-season reworka na assassinima došlo je vrijeme i za tankove. Zac, Sejuani i Maokai zadržali su stare osobine tanka koji inicira fight, ali su dobili nove jedinstvene mehanike koje će svakako biti dovoljan razlog da ih masteramo svakog posebno. Ako ste se ikada kao support champion osjećali pomalo napušteno i isključeno iz igre, fear not, Riot se pobrinuo i i za vas. Od ovog su se patcha supportovi predbilježili za osobne zadatke i zadaće koje će ispunjavati sa svojim novim početnim itemima uz koje će se moći još više natjecati sa protivničkim supportom i time ostvariti prednost. Sa novim pasivom Ancient Coina potiče se veća interaktivnost u laneu koja te može nagraditi i sa levelom prednosti.

Najveće promjene osjećaju se u blizini top lanea. Rift Herald sada je snažni lane pusher kojeg možeš prizvati da ti asistira u haračenju kroz protivničku stranu lanea u prvom dijelu igre. Kako je prije davala buff samo jednoj osobi na mapi nije joj se pridavala velika važnost naspram ostalih buffova kao što su drakeovi, osim u slučaju velike prednosti. Ona sada ruši turrete, napada minione i najbolje ju je zgrabiti za sebe prije nego dospije u protivničke ruke i pojavi vam se pred bazom.

Od snažnog lane pushera do tankova koji napokon mogu parirati do sada nezaustavljivim assassinima, mnoge će se stvari u samom stilu igre promijeniti. Svakako obratite pažnju i na ostale manje, ali svakako važne i zanimljive, projekte i promjene koje nam Riot donosi u ostatku sezone. S obzirom na hype koji je imao novi pick and ban phase u profesionalnim gameovima ubrzo nakon mid-season updatea stiže nam i novi sustav bannova koji će biti sličan njihovom, odnosno svaki igrač imat će pravo bannati championa po svom izboru bez obzira na pick order.

Nakon ovih promjena sigurno je da na Riftu neće nedostajati zabave i razvijanja novih taktika sa suigračima

Da budete sigurni da ste sve dobro proučili pogledajte patch update 7.9 koje su nam priredili Aether, Gentleman, Gustaf i Luqizilla. A s naše strane se veselimo vidjeti koliko će snažni biti novi itemi, imaju li novi tankovi potencijala s trona srušiti assassine i kako će se marksmani nositi sa nastavkom ove, za njih naporne, sezone.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *