Logitech je predstavio Logitech G410 Atlas Spectrum TKL mehaničku gaming tipkovnicu ultra tankog dizajna s ekskluzivnim Logitech Romer-G mehaničkim prekidačima. Riječ je o nešto kompaktnijem, tenkeyless dizajnu bez numpada i makro tipki pa je samim time tipkovnica izuzetno lagana i prijenosna.

Romer-G spadaju među kvalitetnije mehaničke prekidače

Osim što nudi 25 posto bržu preciznost od standardnih mehaničkih tipkovnica, Logitech G410 Atlas Spectrum TKL odlikuje se dugotrajnošću i inteligentnim RGB osvjetljenjem. Tipkovnica se također može povezati s Logitechovom aplikacijom Arx Control Integration putem koje se na mobilnom uređaju prikazuju sve dostupne informacija o vašim igrama.

“Usko smo surađivali s igračima svih dobnih skupina te igračima iz našeg eSports tima kako bismo proizveli ovu izdržljivu i ugodnu ultra-tanku tipkovnicu” izjavio je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni manager gaming odjela iz Logitecha

Gdje dodaje kako je G410 tipkovnica kakvu su gražili igrači i fanovi – dovoljno malena da ostavlja više mjesta za miš, uz pozadinsko osvjetljenje i kvalitetne mehaničke prekidače.

Tipkovnica koristi ekskluzivne Romer-G mehaničke prekidače razvijene u suradnji s Omronom, koji imaju mogućnost registrirati pritisak na tipku i do 25 posto brže od konkurentskih mehaničkih prekidača poput Cherry MX. Uz visinu točke pritiska od samo 1.5 mm, Romer-G prekidači primaju naredbe brže, pružajući bolje performanse u natjecateljskim igrama. Uz veću izdržljivost tipkovnice od oko 70 milijuna dodira tipki (oko 40 posto više od drugih tipkovnica na tržištu), ne morate brinuti o dugotrajnosti.

Kompaktan dizajn uz inteligentno RGB osvjetljenje

Zahvaljujući svim vitalnim tipkama važnim za igranje, G410 možete koristiti i na LAN turnirima jer zauzima malo prostora. Bez numeričkog pada ili makro tipki ostvarit ćete više prostora za široke pokrete mišem. Osim toga, kompaktan dizajn omogućuje poboljšanu udobnost, što je osobito važno za DPI igrače. Središnje osvjetljenje na tipkovnici olakšat će vam pronalaženje pravih tipki u igri, ali i u mraku. Kada tipkovnicu povežete na Logitech Gaming Software možete individualno prilagoditi osvjetljenje u punom spektru boja iz palete od 16,8 milijuna boja. Softver vam omogućuje da sinkronizirate obrasce osvjetljenja i na drugim Logitech G uređajima, označite tipke za praćenje ili druge naredbe u različitim bojama te prilagodite boje vašem profilu igre.

Dodatno tome, tipkovnicu možete upariti s Arx Control aplikacijom za iOS i Android uređaje kojom se omogućuje prikaz vitalnih podataka i statistike igre na vašem mobilnom uređaju, a tipkovnica dolazi s postoljem za telefon ili tablet kako biste mobilni uređaj s kojeg čitate podatke mogli držati ispred sebe.

Logitech G410 Atlas Spectrum tipkovnica se očekuje da će biti dostupna u Europi početkom listopada 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1119,00 kuna.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *