Lenovo je objavio kako je novo osobno računalo sa sustavom Windows 10 Lenovo YOGA 900 sada dostupno na hrvatskom tržištu. Lenovo je prije četiri godine započeo mijenjati način na koji bi ljudi mogli koristiti računala spajajući inovativni dizajn i funkcionalnost kako bi s izvornim uređajem YOGA kreirao prvi konvertibilni prijenosnik u svijetu. Danas, nove je YOGA 900 u svijetu najtanji Intel Core i konvertibilni prijenosnik koji donosi balans između izvedbe i mobilnosti s okretnim zglobom karakterističnim za YOGA. Prijenosnik YOGA 900 je tanak, lagan i snažniji nego ikad.


Lenovo YOGA 900 kao konvertibilni prijenosnik

U svijetu najtanji Intel Core i konvertibilni prijenosnik s najnovijim Intelovim procesorom šeste generacije Core i7, novi Lenovo YOGA 900 je tanak i lagan kao pero (14,9 mm i 1.29. kg), a nevjerojatno snažan. Model YOGA 900 omogućuje fleksibilnost s četiri načina rada (prijenosno  računalo, stalak, šator, i tablet) te tako korisnicima pruža rad, gledanje ili igranje u različitim scenarijima. Lenovo je izradio prijenosnik s prepoznatljivo drukčijim okretnim zglobom izrađenim od  800 isprepletenih pojedinačnih komada. Unaprijeđeni okretni zglob pruža primjetno lakšu rotaciju koja korisniku omogućava okretanje i sklapanje njihovog uređaja YOGA 900 u različite načine rada. Njegova baterija traje 50 posto duže (uspoređujući s prijašnjom generacijom) što omogućuje do 9 sati trajanja video reprodukcije. YOGA 900 se može presaviti u bilo koju poziciju kako bi se uklopila u živote korisnika. Možete ga koristiti kao prijenosnik za rad u prekooceanskim letovima, u stalak načinu rada za uživanje u filmskom maratonu ili kao tablet za čitanje.

Ostale tehničke specifikacije

13,3 inčni QHD+ IPS lenovo yoga 900 zglobekran ima široke kutove gledanja koji u potpunosti iskorištava sve prednosti sustava Windowsa 10 i donosi digitalni sadržaj u stvarnost u živim bojama. Zabava postaje potpunija sa JBL® stereo zvučnicima i Dolby Audio® Premium  za snažan, jasan i čist zvuk. Uz zvuk koji se dinamički prilagođava kako bi omogućio virtualno ozvučenje putem zvučnika i slušalica, korisnici mogu pobjeći u kvalitetan doživljaj kućnog kina bilo gdje. Novi YOGA 900 je dizajniran sa Samsungovim SSD diskom i ima veći memorijski kapacitet (do 16 GB) za veću pouzdanost i brži doživljaj a proizvodi minimalan zvuk pri korištenju. Čak i sa svojim iznimno tankim dizajnom, Lenovo  je poboljšao rashladni sustav za 30 posto. Zahvaljujući različitim termalnim rješenjima i jedinstveno dizajniranim strukturama ventilacije, on ne samo da hladi bolje nego je i tiši i čišći.

Cijena i dostupnost u Hrvatskoj

Početna cijena Lenovo YOGA 900 je 11.499,00 kn i dolazi u različitim bojama: clementine orange, platinum silver i champaign gold. U Hrvatskoj je dostupna od prosinca. Cijena ne uključuje porez ili troškove slanja ili opcije te se može mijenjati bez najave; dodatni uvjeti se primjenjuju. Prodajne cijene se mogu razlikovati. Dostupnost u trgovinama se može razlikovati zbog geografskog područja, a pojedini proizvodi se nalaze samo u odabranim tržištima.  Sve ponude ovise o dostupnosti. Lenovo zadržava pravo izmjene ponude proizvoda, značajki i specifikacija u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *