Sklapanjem partnerstva s Razerom, Lenovo je objedinio svoju stručnost na području hardvera s popularnom gaming tehnologijom i prepoznatljivim Razer štihom u pogledu njihove Chroma tehnologije. Prvi uređaji stvoreni pod novim partnerstvom predstavljeni su na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu, a radi se o stolnom računalu i zakrivljenom zaslonu. Više detalja u nastavku!

Lenovo Ideacentre Y900 RE (Razer Edition)

lenovo y900

Ideacentre Y900 RE spaja jednostavnu sposobnost buduće nadogradnje i visoku izvedbu koja je već vrlo popularna kod postojećeg Lenovo Y900 računala. Razer Edition izvedba Y900 računala dolazi sa četverojezgrenim Intel Core i7-K procesorom šeste generacije sparenog s dvije nVidia GTX 970 grafičke kartice. Sada Ideacentre Y900 pruža korisnicima odlične performanse uz dodatak stila Razer izdanja, zajedno s Razer Chroma tipkovnicom i mišem kao i prepoznatljivim Razer Chroma višebojnim svjetlećim efektima. Računalo je vrlo jednostavno za nadograđivanje i održavanje budući da ima polugu na potisak s kojom se otvara elegantni polu-transparentni bočni panel kroz koji se nazire uredna unutrašnjost.

Lenovo Y27g monitor uz 144 Hz

lenovo razer hrvatska

Za upotpunjavanje gamerske konfiguracije Lenovo je predstavio i svoj prvi zakrivljeni gaming zaslon pod imenom Lenovo Y27g. Radi se o 27-inčnom panelu FHD VA specifikacije uz zakrivljeni prikaz, čime se dodaje na imerziju. Ima brzinu osvježavanja od 144 Hz i vrijeme reakcije od 8 ms. Dolazi i u posebnom Razer izdanju s prepoznatljivim Chroma svjetlećim efektima ove robne marke.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *