Nakon epic Spring Splita i svih očiju uperenih u odličan MSI turnir u Brazilu vraćamo se regionalnim LCS turnirima, koji se ovoga puta igraju na Patchu 7.10. o kojem smo pisali prošli tjedan. Datumi početka turnira su vani, objavljen je potpuni Summer Split raspored, završio je group draft za sve regije, roster je zaključan, a tek sada slijedi – show!


Gazi li G2 PONOVNO sve pred sobom?

Europa se vraća na Rift za svoj 2017 Summer Split 1.6. u 17 sati svaki dan turnira (četvrtak, petak, subota). Kao što je bilo pravilo i za vrijeme Spring Splita, biraju se timovi u dvije grupe od strane predstavnika svakog tima u snake draft formatu, gdje svaki od njih bira tim koji će ići u suprotnu grupu, naravno, dok sva mjesta nisu popunjena. Novi tim koji je privukao pažnju su Mysterious Monkeys, koji su osigurali svoje mjesto na ovom turniru kao i roster Misfits Academya. Prvi game koji nas očekuje danas je H2K vs Splyce, a zatim slijede Fnatic vs Misfits. Tek u petak gledamo našeg Luku „Perkz“ Perkovića i G2 protiv ROCCAT-a i moguće početak njihovog puta prema četvrtom naslovu.

Doublelift, ti si nam najviše nedostajao!

NA LCS Spring Split donio nam je mnoga iznenađenja (FlyQuest!) i jedno očekivano finale (TSM vs C9). S Doubleliftovom objavom da se vraća u TSM započele su mnoge promjene unutar rostera u NA-u za vrijeme midseasona. Od tada objavljena je zamjena CLG i IMT junglera, Xmithiea i Dardocha, a WildTurte iz TSM-a prelazi u FlyQuest kao novi adc. Summer Split 2017 otvaraju Cloud9 i CLG u subotu, 3.6., u ponoć, a za njima slijede IMT i Pheonix1. Sljedeća se dva dana igraju po četiri gamea, u formatu Best of 3 i moći ćete ih gledati putem dva istovremena streama na youtubeu i na twitchu.

Hoće li dosadašnji prvaci EU i NA LCS splitova zadržati svoje naslove i plasirati se direktno na Worldse 2017. kao first seed za svoju regiju ili će se naći netko tko će ih srušiti s trona? Sve nam se čini da se nećemo lako odvajati od ekrana sve dok LCS traje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *