Kolege iz Teama Ancestral u suradnji s Hangar 18 Megastoreom, s Damirom „HOYLA“ Blumenschein i Lukom „Lavvek“ Črneli na čelu projekta, organiziraju njihov drugi po redu offline Hearthstone turnir pod nazivom “Lavvekstone#2“. Sama offline završnica turnira s 32 igrača odvijat će se u prostorima Hangar 18 Megastore Gaming arene u Zagrebu, a nastavku saznajte koji je nagradni fond i kako do njega!


Lavvekstone#2 početkom srpnja okuplja ponajbolje igrače iz naše regije, pridružite se

Službene pozivnice za event dobiva čak 16 regionalnih igrača koji su svoj skill na sceni već davnih dana pokazali, dok će drugih 16 svoje mjesto osigurati na dva online kvalifikacijska turnira, koji će se održati 8. i 15. srpnja, gdje će se u konačnici 22. i 23. srpnja 32 igrača boriti za nagradni fond turnira, koji se sastoji od hardvera u vrijednosti od 6000 kuna.

Svoje mjesto na turniru možete već ovaj vikend uhvatiti, ako budete u najboljih 8 na kvalifikacijskom turniru. Pripremite deckove i naoštrite skill jer samo najbolji igrači imat će prilike pokazati svoje znanje na velikoj završnici Lavvekstonea. Cijeli turnir moći će se pratiti na Twitch.tv platformi uz komentatore, a moći ćete doći i osobno u prostore Gaming arene gledati turnir i upoznati se s ekipom.

Podsjetimo, Lavveku je ovo već sedmi event koji organizira u svojoj Lavvekstone seriji Hearthstone turnira. Prvih pet bili su online, a posljednji, šesti bio je offline i održao se u ožujku ove godine na kojemu je prvo mjesto odnio Karlo „hungry4kills“ Ilić, koji je kasnije postao član samoga Ancestrala.

Sve dodatne informacije u vezi turnira možete dobiti na upit na Facebook stranici Lavvekstone#2, gdje se odrađuju i prijave za turnir.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *