Originalni Watch Dogs bio je jedan veoma obećavajuć projekt koji je zbog nekoliko kontroverzi i na kraju prosječnog, repetitivnog gameplayja bio jedno od najvećih razočaranja. Unatoč tome, Ubisoft je odlučio da neće odustati od tog IP-a te je obećao kako će napraviti bolji nastavak i ispraviti sve ono što je bilo loše. Ako je vjerovati recenzijama koje su do sada izašle, to im je pošlo za rukom, pa se igrači mogu veseliti još jednoj akcijskoj sandbox igri.


Watch Dogs 2 ispravlja greške originala

Ubisoft se s promocijom te nove igre definitivno potrudio, pa smo tako u posljednjih nekoliko mjeseci stalno dobivali nove informacije o tome što ćemo u Watch Dogsima 2 moći raditi i kako će sve to izgledati. Novi protagonist Marcus Holloway je mnogo zanimljiviji od prethodnog, San Francisco izgleda veoma živopisno, a hakerska grupa DedSec je puna šaljivdžija.

To su i neke od stvari koje se sviđaju kritičarima koji su uspjeli već zaigrati igru u većem dijelu i donijeti svoju odluku. Prosječna ocjena koju su dali igri trenutno iznosi 86/100, a ona je sigurno mnogo viša nego što je većina igrača mislila da će biti. Gotovo sve recenzije su temeljene na PlayStation 4 verziji, budući da ona za PC još nije dostupna.

Izgleda da će i kraj 2016. godine biti dobar za ljubitelje ovog zabavnog medija. Watch Dogs 2 izlazi za Xbox One i PlayStation 4 sutra, dok PC igrači moraju pričekati do 29. studenog. Ako želite kupiti igru ili proučiti sve ono što ona nudi, bacite oko na službene stranice gdje možete pronaći sve važne poveznice.

watch dogs 2 konzole

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *