The Escapists se vraća na naše zaslone, i obećava biti bolji od dobro primljenog prethodnika. Osim što su potvrdili The Escapists 2 datum izlaska, Team 17 je također objasnio kako će se nastavak razlikovati od prvog naslova te zašto je nova igra upgrade u svakom pogledu.


Možda ćete reći da u zadnje vrijeme imamo previše Prison Break tematike, no bar učimo korisnu vještinu

Čini se da je bijeg iz zatvora postao jedna od glavnih tema u igraćoj i filmskoj industriji, rame uz rame s svemirskim avanturama te akcijskim pucačinama. Nakon Prison Break reboota i najave A Way Out, sad smo dobili i datum izlaska za još jednu igru koja vas uči kako pobjeći iz zatvora.

Radi se o The Escapists 2, 2D strategiji iznenađujuće opsežnosti. Team 17 je otkrio kako igra izlazi 22. kolovoza, te je uz objavu proslijedio trailer koji igračima daje ideju što mogu očekivati.

Kao i prethodnik, The Escapists 2 neće umoriti ničiju konfiguraciju renderiranjem svoje blještave grafike, pa tako neće biti konkurent A Way Out koji izgleda znatno modernije. Ovaj naslov bi se također trebao znatno više usredotočiti na planiranje, a igrači će morati smisliti optimalnu rutu bijega u deset različitih zatvora.

Developer navodi kako će, za razliku od prošle igre, The Escapists 2 imati preko 300 opcija za prilagođavanje igre onako kako igraču odgovara. Tu su i online i lokalni modovi igre, a dodaje se i mogućnost da igrači uđu i izađu iz već postojećih scenarija, što je točka zbog koje ovom naslovu zavidi gotovo svaka razvikana MOBA koja ima problem s leaverima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *