Nastavak multiplayer pucačine u kojoj tamanite razne vrste zombija nalazi se u Early Access programu od kraja travnja prošle godine, a izgleda kako je razvojni tim Tripwire Interactive spreman uskoro dovršiti s radom na njoj. Igra je u tom periodu bila poprilično popularna, za što joj je svakako pomogao i uspjeh originala, a za nešto više od dva mjeseca će je moći zaigrati i oni koji ne vole nedovršene igre.


Konačne verzije Killing Floora 2 izlaze u studenome

Killing Floor 2 je igra koja obećava potoke krvi, velike količine realno raznesenih iznutrica, a na tom području je (sudeći po slikama i video uracima) definitivno zadovoljila. U odnosu na original, Tripwire je napravio novi sustav animacija nazvan MEAT – Massive Evisceration and Trauma – koji omogućuje lijepo dočaravanje svih tih stvari uz gašenje života zombija na živopisne načine.

U samo napucavanje može se upustiti istovremeno šest igrača u modu ubijanja zombija, a osim toga postoje još mod za 12 igrača u kojem se na jednoj strani nalazi šest osoba koje imaju još svoje mozgove (privremeno netaknute) i šest različitih zombija koji im nastoje pokvariti dan.

Killing Floor 2 će za PC i PlayStation 4 biti spreman za prodaju 18. studenog, a tada će se prodavati po cijeni od 39,99 eura. Ako na Steamu sada kupite igru platit ćete je 13 eura manje, odnosno 26,99 eura. Više informacija o igri potražite na službenim stranicama.

killing floor 2 datum izlaska

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *