Svi mi s vremena na vrijeme volimo zaigrati društvene igre, ali Jumanji nije igra koju igramo mi – to je igra koja se igra s nama! Godine 1995. svijet se prvi puta upoznao s igrom Jumanji u istoimenom filmskom hitu koji je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 260 milijuna dolara i u kojem je glavnu ulogu odigrao nezaboravni Robin Williams. Ovog Božića, točno dvadeset i dvije godine poslije stiže nam modernizirana verzija igre u avanturističkom spektaklu JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU, direktnom nastavku originalnog filma! Ovim putem predstavljamo vam prvu kino najavu za ovaj sigurni filmski hit.


Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli , bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač, sportaš Fridge će postati pravi Einstein, popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor, a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava. Kako bi pobijedili igru i vratili se u stvarni svijet, morat će proći najopasniju avanturu svojih života, otkriti što je Alan Parrish ostavio iza sebe prije 20 godina i promijeniti način na koji gledaju sami sebe… Ili će ostati zatočeni u igri zauvijek.

Avanturistčki film JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan. Film je režirao Jake Kasdan širokoj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji humorističnih hitova „Zločesta učiteljica“ i „Snimka seksa“ s Cameron Diaz. Snimanje filma odvijalo se tijekom prošle godine na Havajima, a glumac Johnson izjavio je da će ovaj nastavak ujedno značiti i veliku posvetu tragično preminulom glumcu Robinu Williamsu koji je tumačio glavnu ulogu u prvom filmu.

Sudeći prema prvoj kino najavi, obilju akcije, fantastičnoj glumačkoj postavi i glazbi upotrebljenoj u traileru (šifra „Welcome to the Jungle“) nesumnjivo je da nas očekuje pravi punokrvni avanturistčki spektakl kao stvoren za Božićne blagdane.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *