Unatoč razvikanosti prošlogodišnjeg Infinite Warfare naslova, dodatni sadržaj koji je došao uz igru kao da je zaplijenio više pozornosti te je bio dobro primljen od gotovo svakog. Radi se dakako o Call of Duty: Modern Warfare Remastered, inačici originalne CoD: Modern Warfare igre koja bi napokon mogla preći u vlastitu DVD kutiju i time ugodno iznenaditi mnoge fanove serijala.


Niste valjda mislili da će Activision propustiti šansu za zaradu, zar ne?

CoD: Modern Warfare Remastered je bio neočekivano, no ugodno iznenađenje. Kad svi pričaju o najnovijoj igri, naslov star desetak godina će teško primamiti. čak i uz pokoji vizualni upgrade. Upravo je to Modern Warfare Remastered pošlo za rukom, i svi su ubrzo brujali kako je to najbolja poboljšana verzija igre ikad.

Čini se smiješno kritizirati Activision zbog prodavanja addona na zasebnom DVD-u, no valja zapamtiti kako time samo rade ono što su fanovi od njih tražili. Naime, kako je Modern Warfare remaster bio dobro primljen, neki su se žalili zbog nemogućnosti igranja igre bez kupovanja Infinity Warfare nastavka.

Sad će ta grupa napokon doći na svoje, uz mogućnost da zaigra klasični shooter s novim poboljšanjima. Iako se ovo čini kao sretna vijest, mi nikad nismo shvaćali zašto je bilo potrebno poboljšati vizualni aspekt CoD: Modern Warfare ako igra još uvijek izgleda aktualno. Treba li gamerima jednostavno dodatni povod da zaigraju starije igre, i bi li jednostavno bilo nedovoljno hip zaigrati originalnu verziju koja ne košta dodatnih 40 dolara? U svakom slučaju, zasebni Modern Warfare Remastered DVD se očekuje krajem sljedećeg mjeseca, a vi odlučite koliko vas to veseli.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *