Sniper Ghost Warrior 3 trebao je izaći početkom travnja nakon što je razvojni tim i izdavač CI Games pomaknuo datum izlaska iz siječnja u taj proljetni mjesec. To je bila druga odgoda za tu pucačinu, a sada je stigla obavijest o još jednoj koja na svu sreću onih koji nestrpljivo čekaju nije toliko dugačka.


Umjesto početkom, Sniper Ghost Warrior izlazi krajem travnja

Na treću se odgodu CI Games odlučio iz poprilično standardnih razloga – bolje cjelokupno iskustvo za igrače. Evo cijele izjave predsjednika studija Mareka Tyminskog:

“Kako bismo stvorili potpuno novo Sniper Ghost Warrior iskustvo u ambicioznom otvorenom svijetu radili smo bez prestanka. Iako je odluka o novoj i posljednjoj odgodi nesretna, vjerujemo kako će ove posljednje promjene kao rezultati imati bolje iskustvo za sve igrače diljem svijeta. Hvala vam na strpljenju – znamo da će se dodatno čekanje isplatiti.”

Tako će igrači ovu pucačinu u kojoj preuzimaju ulogu snajperiste umjesto 4. travnja moći zaigrati 25. travnja. CI Games je očito odlučio da su im ta tri dodatna tjedna za razvoj dovoljna kako bi zadovoljili svoje standarde kao i one koji imaju igrači. Sniper Ghost Warrior 3 je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a predbilježbe je moguće odraditi već sada.

Posljednji trailer koji je objavljen pojavio se na službenom PlayStationovom Youtube kanalu prije par dana, pa možete pogledati kako igra izgleda na toj konzoli. Sve što vas o igri zanima možete pronaći na njenim službenim stranicama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *