Dok novi Marvelov Spider-Man nastavak još uvijek puni blagajne kino dvorana, istovremeno izlaze i neki novi detalji nad kojima su se obožavatelji opravdano zamislili i prije same objave, ali ni to nije jedini novitet. U ulozi Petera Parkera gledamo Toma Hollanda, iako se u toj ulozi pojavio i u Captain America: Civil War filmu, ali ovdje gledateljima više treba ući pod kožu. Ipak, redatelj Jon Watts bio je spreman i na to pa je uključio i neponovljivog Roberta Downey Jr.-a kao Tonyja Starka te Chrisa Evansa kao Stevea Rogersa radi lakše navike na novog Spideyja. Izuzev Iron Man i Captain America dua u Spider-Man: Homecoming filmu prema objavljenom concept artu, trebala su nastupiti još dva Avengers superjunaka.


Marvelovi likovi Vision i War Machine kao nesuđeni sidekick

Iako na kraju nisu prikazani, u nedavno obajvljenom concept artu u određenim scenama se jasno vidi prisutnost još nekih Marvelovih likova u Spider-Man: Homecoming filmu, da budemo precizniji radi se o Visionu i War Machineu u novom što potvrđuje nagađanja brojnih gledatelja. Naime, u određenim scenama vidljiv je nedostatak još nekih superjunaka koji bi logički mogli biti tamo, a to su upravo ova dva lika. Dio u kojem je to najočitije je upravo prizor kada uvijek spretni Spider-Man pokušava spojiti trajekt pun civila te mu Iron Man priskače u pomoć i kao po običaju, spašava dan. Osim Iron Mana, ovdje su trebali biti prisutni i Marvelovi likovi Vision i War Machine. Ne samo da je takav ishod bio očit i očekivan, nego bi i sama scena dobila na većoj važnosti zbog njihove pojave. Naravno, postoje i opravdani razlozi zašto smo ostali uskraćeni za ova dva dijela kolača.

Jedan od razloga je činjenica kako je Robert Downey Jr. tražio poveliku svotu novca za svoje pojavljivanje u filmu, što je u potpunosti opravdano s obzirom na popularnost Iron Mana i veću gledanost njegovih filmova, a upravo to je bio i jedan od ciljeva za Spider-Man: Homecoming. Drugi razlog je prevelika zauzetost Paula Bettanyja kao Visiona i Dona Cheadlea kao War Machinea u nadolazećem Avengers: Infinity War nastavku. Bez obzira na ove nedostatke, novi Spider-Man drži visoku poziciju u kinima, čak i uz još uvijek prisutnu Wonder Woman.

Nadamo se kako smo u mladom Hollandu dobili dugotrajnijeg “čovjeka pauka” te da će se i ubuduće dobro snalaziti kao Spider-Man jer i njega gledamo u novim Avengersima, iako nikakvi detalji još nisu posebno objavljeni. Iron Man je ponovno spasio situaciju, a Visionu i War Machineu je bolje da opravdaju svoje izostanke ovdje u nekim novim badass scenama koje nas uskoro očekuju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *