Kada je u pitanju serijal Dragon Age, hrpa nas ima podjeljena mišljenja. Bilo je dobrih igara, bilo je loših, no nekako se Dragon Age: Inquisition smjestio na vrh cijelog serijala. Electronic Arts se samim time odlučio izbaciti GOTY verziju, kako bi spomenutu igru postavio u sami vrh prošlogodišnjih naslova. Koliko će koštat i što nas čeka?

GOTY edicija dolazi s apsolutno svakom ekspanzijom, no ima caka

U GOTY ediciju uključeni su Jaws of Hakkon, The Descent, Trespasser, Spoils of the Avvar, Spoils of the Qunari packs i sve službene nadogradnje zajedno s oružjima, mountovima i opremom, kao i svi dodaci iz verzije Dragon Age: Inquisition Deluxe Edition. Igra će koštati 60 dolara, kod nas vjerojatno eura, a službeno izlazi 6. listopada u DVD i digitalnoj verziji. Sve zvuči poprilično jeftino i kul, no gdje je onda caka?

Ukoliko kupujete DVD verziju, sve ekspanzije morate naknadno skinuti

Da, tako je. Očito se EA nije htio potruditi oko solucije, tako da će svi vlasnici DVD verzije morati pomoću promo kodova preuzeti sav dodatni sadržaj. Dok s jedne strane to ne predstavlja problem našoj braći gamera koji posjeduju kvalitetniju internetsku vezu ili optiku, mnogima će DLC-ovi predstavljati više problem nego zabavu, pogotovo kada bace pogled na brojku od nekoliko, ako ne i desetak, gigabajta.

No, cijelu frku na stranu, Dragon Age: Inquisition GOTY bit će jedna odlična prilika za kolekcionare, kao i za one koji ju još nisu imali prilike zaigrati.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *