Sve te ekspanzije… Kao da smo jučer igrali vanilla WoW na najvišem 60tom levelu, većina od nas u gearu čiji su statsi bili jednako loši kao i izgled. Pa možda i ne, jer je WoW sa svojom prvom ekspanzijom izašao prije više od deset godina. Blizzard je već pokazao kako ne namjerava čekati s izdavanjem ekspanzija, a skriveni podatci u novom patchu ukazuju na zanimljivi produžetak koji povezuje različite dosad zanemarene WoW lore aspekte.

Čini se da idemo na zabačeni otok, a neprijatelji će možda biti najopasniji dosad (da, gori i od Lich Kinga)

Ako vam se čini kao da je Legion tek izašao, ne krivimo vas – sigurni smo da se mnoštvo World of Warcraft gamera tek uhodalo u ekspanziju, a internet već bruji o nastavku.

Informacije dolaze iz određenih podataka prekopanih iz World of Warcraft 7.3 patcha koji još nije izašao live, što nije spriječilo igrače da špekuliraju. Ako je vjerovati glasinama, novi quest armor koji smo priložili ukazuje na novu ekspanziju na otoku Kul Tiras.

Kul Tiras nije spomenut već neko vrijeme, a čitava ekspanzija koja se vrti oko jednog otoka bi svakako bila novi potez za Blizzard, čiji sadržaj tradicionalno dodaje čitavu novu regiju Azerotha. Nadalje, neprijatelj u ovoj ekspanziji bi trebali biti Lovecraftovski Old Gods, koji također nisu viđeni neko vrijeme – zadnji put kad Yogg-Saron, C’Thun i ostala ekipa predstavljali problem je bilo u Wrath of the Lich King ekspanziji.

WoW Reddit sekcija nam pruža još dosta informacija i nagađanja o ovom leaku, a mi moramo reći kako se ovo čini dostojnom pričom za novu ekspanziju dok se Illidan malo ne odmori.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *