Pad NLO-a u Roswellu i naknadna aktivnost u Area 51 bazi su možda najbolji primjeri ljudskog kontakta s vanzemaljskim silama te zataškivanja istog pred javnošću. No jeste li znali da GTA V ima svoju vlastitu NLO situaciju koja je, čini se, u igri zataškivana od strane vladinih službenika s jednakom žustrinom?


Ako imaju velike glave i mršava tijela, nemojte reći da vas nismo upozorili

Teško je zamisliti da se situacija oko GTA V priče počinje zahuktavati četiri godine nakon izlaska igre, no prisjetimo se kako mnogi vjeruju da Američka vlada laže javnost već dobar dio stoljeća. Pa što je onda sličan pothvat za nemilosrdne GTA V agente s kojima ste se sigurno neugodno upoznali kad vam je traženi status prešao određenu razinu?

Fenomen se zove Chiliad Mystery, a ingame verzija Area 51 baze Fort Zancudo. Iako su mnoge stvari još nejasne, čini se kako razni koordinati ukazuju na ovu vojnu bazu kao središte misterije. Priloženi dijagram je u optjecaju već neko vrijeme, te su ga GTA V UFO fanovi rastavili i sastavili u potrazi za odgovorima.

Novi Gun Running update je ukazao ne samo na to da je Fort Zancudo u centru misterije, već i potvrdio postojanje vanzemaljskog jajeta koje je prethodno bilo spomenuto. Morate se složiti kako je NLO content u igri skoro pa potvrđena, a nema sumnje da će golicati maštu sve dok neki avanturist ne napravi veliki korak za čovječanstvo. Jedno se čini sigurno – poznajući Rockstar, alieni će biti luđi od najluđeg portreta u jednom od onih filmova odgovornih za noćne more o vanzemaljcima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *