Serijal Cossacks je svoju je povijest započeo prije petnaest godina kada je izašla prva igra Cossacks: European Wars. Iza nje je stajao ukrajinski tim GSC Game World, a igra je bila poznata po tome što ste kontrolirali ogromne količine jedinica. Drugi nastavak izašao je par godina nakon, a zatim se tim posvetio izradi FPS serijala S.T.A.L.K.E.R. Ljubitelji njihovih strategija sada su konačno dočekali Cossacks 3 koji je dostupan za PC.Strateški serijal Cossacks oživljen nakon deset godina pauze

Cossacks 3 vraća igrače u 17. i 18. stoljeće i daje im mogućnost upravljanja borbom na bojištu u kojoj sudjeluje do 10 tisuća jedinica. Radi se zapravo o reizdanju originalne igre s nekim dodacima uz naravno drastično uljepšan izgled. U njoj imate pristup “neograničenom broju taktičkih opcija”, kao i mogućnost izgradnje raznih zdanja, proizvodnje sirovina i velik izbor jedinica koji mogu utjecati na krajolik.

Razvojni tim GSC Game World je u igru ubacio dvanaest nacija, sto istraživačkih mogućnosti, 140 povijesnih objekata, borbe na kopnu i moru, pet povijesnih kampanja za jednog igrača uz mogućnost igranja multiplayera protiv drugih igrača.

Svi oni koji su zainteresirani za ovu povijesnu strategiju mogu se zaputiti na Steam gdje se prodaje u dvije verzije – Early Bird za 19,99 eura te Digital Deluxe za 27,99 eura koja uključuje dodatan sadržaj koji će stići u igru naknadno. Više informacija o Cossacksima 3 možete pronaći na službenim stranicama, a ispod teksta ćete pronaći launch trailer.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *