Nakon dugog čekanja, ljubitelji multiplayer pucačine iz prvog lica Destiny došli su na svoje. Velika ekspanzija Rise of Iron koja u igru unosi pregršt sadržaja dostupna je svim vlasnicima Xboxa One i PlayStationa 4, objavili su razvojni tim Bungie i izdavač Activision, a što ona točno donosi pročitajte u nastavku.


Destiny: Rise of Iron značajno proširuje igru

Prva veća stvar koju Rise of Iron donosi je nova kampanja s pričom koju je razvojni tim smjestio u takozvane Plaguelands – novu lokaciju na Zemlji. Pod vodstvom Lord Saladina suočit ćete se s novom frakcijom Fallen Devilsa, koji su još poznati kao Splicers, i pokušati otkriti misterij Iron Lordova. Uz priču naravno idu i questovi kojih ima podosta.

U druge dodatke spada sljedeće: nova oružja, novi oklopi i oprema, novi raid za šest igrača, kooperativni Strike mod za tri igrača, novi mod nazvan Crucible koji se bavi kompetitivnim multiplayerom na novim mapama, novi prostor za socijaliziranje (Social Space) te novi neprijatelji i bossevi.

Destiny: Rise of Iron je dostupan isključivo za Xbox One i PlayStation 4. Verzije za Xbox 360 i PlayStation 3 nedavno su dobile posljednju zakrpu i razvojni tim neće više izdavati nikakav sadržaj za njih. Za igranje nove ekspanzije morate minimalno imati osnovnu igru uz ekspanziju The Taken King. Ako želite kupiti igru digitalnim putem zaputite se u Microsoftovu trgovinu ili PSN trgovinu, a više detalja o Destinyju potražite ovdje.

destiny ekspanzija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *