Ove i prošle godine dobili smo nekoliko zanimljivih naslova smještenih u svijetu Warhammera – kooperativnu pucačinu Warhammer: End Times – Vermintide te strategije Mordheim: City of the Damned i Total War: Warhammer. Sada se toj listi pridružuje Space Hulk: Deathwing koji spada u žanr pucačina koju možete igrati sami ili online s još tri igrača, a trenutno je dostupna isključivo PC verzija.


Space Hulk: Deathwing vas stavlja u cipele supervojnika

U Space Hulku igrate kao Terminator, ne onaj kojeg je utjelovio Schwarzenegger već kao genetski modificiran super-čovjek koji korača u svojem ogromnom oklopu i uništava horde stvorenja koji su poznati kao Tyranidi. Kampanja za jednog igrača prati Librariana koji traži drevne artefakte Space Marinaca, a vaša pratnja su dva Terminatora kojima možete davati naredbe.

Drugi je mod online multiplayer kojeg možete igrati s prijateljima te koji liči na igre poput Left 4 Dead i spomenutog Warhammer: End Times – Vermintide. Napretkom kroz igru dobivate nove vještine, mogućnosti i opremu te uz to prikupljate iskustvo tijekom misija.

PC verzija igre dostupna je za kupovinu na Steamu i Humbleu po cijeni od 33,99, odnosno 39,99 eura, dok će igra za Xbox One i PlayStation 4 izaći početkom 2017. godine. Ispod teksta možete pogledati najnoviji trailer, a ako se želite više informirati o ovoj pucačini posjetite njene službene stranice.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *