Prvo proširenje za odlični RPG Dark Souls III je zabunom ovog vikenda izašao ranije na Xboxu One. Nedugo nakon preuranjenog izdavanja igra je uklonjena, ali je za ispravljanje greške Bandai Namco odlučio izbaciti igru par sati ranije na svim platformama. To se dogodilo jučer, pa svi vlasnici Season Passa i zainteresirani igrači mogu opet ući u ovaj mračan i mističan svijet.


Novi sadržaj za Dark Souls III više je usmjeren na PvP

Kada je From Software prvi put počeo pričati o DLC-u za posljednju igru u Souls serijalu spominjao se naglasak na PvP. Neki igrači su mislili da neće uopće biti single player sadržaja, ali na njihovu sreću se to ipak nije obistinilo. Unatoč tome, Ashes of Ariandel, ipak je više usmjeren na PvP nego PvE aspekt igre.

Igrači koji vole istraživati najbolje kombinacije za unesrećivanje drugih igrača u ovom su DLC-u dobili nekoliko arena i mogućnost timske borbe, dok su oni koji vole nadmudrivati umjetnu inteligenciju uz novo područje dobili pristup novim oružjima, magijama, oklopima i bossevima.

Sudeći po trenutnim recenzijama na Steamu igrači su uglavnom zadovoljni, ali u njihovim recenzijama (pozitivnim i negativnim) uglavnom stoji kako će ovo proširenje uglavnom zadovoljiti ljubitelje PvP-a te kako se From Software trebao više potruditi za ostatak sadržaja. Ashes of Ariandel je dostupan za PC, Xbox One i PlayStation 4 po cijeni od 14,99 eura ako ga kupujete zasebno ili za 24,99 eura u sklopu Season Passa.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *